Vrijeme između krojenja

16.09.2022.

09:41

Autor: HRT

Četvrtak, 22. rujna na Prvom

Četvrtak, 22. rujna na Prvom

Foto: Vrijeme između krojenja / serija

U četvrtak, 22. rujna na Prvom programu u 21:15 prikazujemo posljednju, sedamnaestu epizodu dramske serije Vrijeme između krojenja.

Sira odlazi Hilgarthu kako bi mu rekla za rudnike volframa. Hilgarth je to već znao, tako da Sira počinje sumnjati da Marcus zapravo nije novinar kako se predstavlja. Sira preda krojačke uzorke Hilgarthu sa svim informacijama o Da Silvama i mikrofilm.

Na povratku kući Sira susretne Manuela Da Silvu koji je prisili da pođe s njime. On prijeti da će učiniti nažao Dori, Martini i gđi Manueli. Sira mu kaže da je mikrofilm kod Engleza. U tome času Manuel primi poziv Herr Weissa koji mu prijeti smrću ako ne vrati mikrofilm.

Manuel zove Hilgartha kojega želi ucijeniti. Nudi Siru za mikrofilm, ali Hilgarth ne želi riskirati da izgubi sve informacije. Marcus je u Hilgarthovu uredu dok on razgovara s Manuelom. Obojica važu vrijedi li izgubiti agenta ili dragocjeni mikrofilm. Marcus ne zna da je agent o kojemu je riječ zapravo Sira...

Četvrtak, 22. rujna na Prvom

Četvrtak, 22. rujna na Prvom

Foto: Vrijeme između krojenja / serija

Uloge tumače Adriana Ugarte (Sira), Raúl Arévalo (Ignacio), Elvira Mínguez (Dolores), Elena Irureta (gđa Manuela), Pepa Rus (Paquita), Mari Carmen Sánchez (Candelaria), Rubén Cortada (Ramiro Arribas), Carlos Olalla (Gonzalo), Tristán Ulloa (Juan Luis Begbeder), Francesc Garrido (Claudio Vázquez), Alba Flores (Jamila).

Scenarij Susana López Rubio, Alberto Grondona, Carlos Montero, režija Inaki Mercero, Inaki Penafiel, Norberto López Amado.

Seriju  EL TIEMPO ENTRE COSTURAS odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!