16:28 / 13.01.2021.

Autor: HRT

Vrtlarica: Cvatući grmovi

Novi nastavci serije Vrtlarica

Novi nastavci serije Vrtlarica

Foto: Kornelija Benyovsky Šoštarić / HTV

Od siječnja 2021. godine gledatelji HRT-a subotom na Drugom programu HTV-a u 10:20 imaju priliku pratiti nove nastavke serije Vrtlarica.  

Za sve koji vole prirodu i vrtlarstvo novih 12 nastavaka serije Vrtlarica ove vas zime subotom na Drugom programu HTV-a u 10:20 ponovno vode u čarobni svijet biljaka i organskog vrtlarstva.

Ova popularna serija koja se emitira već devetu godinu zaredom upoznaje nas sa svijetom organskog vrtlarstva i hortikulture, nastojeći uz nova iskustva prenijeti i poruku dubokog poštovanja prema prirodi.

Svi koji vole prirodu i vrtlarstvo uživat će u 12 novih nastavaka kao i u zanimljivim pričama. Pritom će otkrivati nove vrste te učiti kako prirodu voljeti i čuvati.

Ove subote slijedi 2. epizoda naziva Cvatući grmovi. Promatrati biljke u cvatu uvijek izaziva ushit i divljenje, pa nije niti neobično što mnoge ukrasne vrste, a posebno grmovi cvjetaju mjesecima. 

Mnogi od njih dugovječni su kao i stabla, pa treba dobro razmisliti gdje ih posaditi kako bi u godinama koje slijede pokazali puni sjaj.

Autorica i voditeljica Vrtlarice je Kornelija Benyovsky Šoštarić. Snimatelj, montažer i redatelj je Nino Šoštarić, a urednica Danijela Grgić.

Produkcija: Tustika d.o.o. za HRT, 2020.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj ćete videoteci moći pronaći emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!