16:41 / 30.01.2021.

Autor: HRT

Vrtlarica: Hrana iz prirode

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Foto: Vrtlarica / nova sezona

Hrana iz prirode, naziv je pete epizode nove sezone serije Vrtlarica koju emitiramo u subotu 6. veljače u 10:25 na Drugom. 

Po jestive samonikle biljke ne moramo nužno odlaziti nekamo daleko u prirodu. Neke od njih možemo uzgajati i u vlastitim vrtovima, neke iskoristiti kao hranu nakon pljevljenja ili im samo malo pomoći kako bi rasle bujnije i uspješnije. 

Više o samoniklim biljkama kao izvoru zdrave prehrane doznajte u ovoj epizodi Vrtlarice. 


video thumb

Popularna serija koja se emitira već devetu godinu zaredom upoznaje nas sa svijetom organskog vrtlarstva i hortikulture, ali i nastoji prenijeti poruku dubokog poštovanja prema prirodi.

Svi koji vole prirodu i vrtlarstvo uživat će u 12 novih nastavaka kao i u zanimljivim pričama. Pritom će otkrivati nove vrste te učiti kako prirodu voljeti i čuvati. 

Autorica i voditeljica Vrtlarice je Kornelija Benyovsky Šoštarić. Snimatelj, montažer i redatelj je Nino Šoštarić, a urednica Danijela Grgić.  

Produkcija: Tustika d.o.o. za HRT, 2020. 

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj ćete videoteci moći pronaći emitirana izdanja. 

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Foto: Vrtlarica / nova sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!