08:36 / 28.01.2021.

Autor: HRT

Vrtlarica: Miris ruže

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Foto: Vrtlarica / 4. epizoda

U subotu 30. siječnja u 10:25 na Drugom programu HTV-a pratite 4. epizodu nove sezone serije Vrtlarica.

Ova popularna serija koja se emitira već devetu godinu zaredom upoznaje nas sa svijetom organskog vrtlarstva i hortikulture, ali i nastoji prenijeti poruku dubokog poštovanja prema prirodi. 

Svi koji vole prirodu i vrtlarstvo uživat će u 12 novih nastavaka kao i u zanimljivim pričama. Pritom će otkrivati nove vrste te učiti kako prirodu voljeti i čuvati.

Ove subote slijedi 4. epizoda naziva Miris ruže. U konkurenciji ljepote i mirisa među cvijećem nedvojbeno pobjeđuju ruže. Osim toga njihova raznovrsnost omogućuje nam da biramo između patuljastih i gmolikih vrsta, pa sve do penjačica koje se mogu penjati čak i po drveću. Ako su ruže i vaša inspiracija, ne propustite ove subote novu epizodu serije.


Epizoda Miris ruže

Epizoda Miris ruže

Foto: Vrtlarica / serija

Autorica i voditeljica Vrtlarice je Kornelija Benyovsky Šoštarić. Snimatelj, montažer i redatelj je Nino Šoštarić, a urednica Danijela Grgić.

Produkcija: Tustika d.o.o. za HRT, 2020.  

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj ćete videoteci moći pronaći emitirana izdanja.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!