Vrtlarica: Sve boje graha

24.03.2021.

19:01

Autor: HRT

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Foto: Vrtlarica / nova sezona

U subotu 27. ožujka u 10:10 na Drugom programu HTV-a pratite 9. epizodu nove sezone serije Vrtlarica naziva Sve boje graha.

Grah je biljka koju vrijedi uzgajati. Može rasti na visokim kolcima, ali i negdje u vrtu, na gredicama. Nije zahtjevna, pa uz malo truda urod može biti više nego isplativ, tim više što se u suhom stanju odlično čuva i tijekom zimskih mjeseci. Više o uzgoju graha u obiteljskim vrtovima doznajte u ovoj Vrtlarici.

Subota, 27. ožujka na Drugom

Subota, 27. ožujka na Drugom

Foto: Vrtlarica / nova sezona

Ova popularna serija koja se emitira već devetu godinu zaredom upoznaje nas sa svijetom organskog vrtlarstva i hortikulture, ali i nastoji prenijeti poruku dubokog poštovanja prema prirodi. Svi koji vole prirodu i vrtlarstvo uživat će u ovim novim nastavcima kao i u zanimljivim pričama. Pritom će otkrivati nove vrste te učiti kako prirodu voljeti i čuvati.

Autorica i voditeljica Vrtlarice je Kornelija Benyovsky Šoštarić. Snimatelj, montažer i redatelj je Nino Šoštarić, a urednica Danijela Grgić.

Produkcija: Tustika d.o.o. za HRT, 2020.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj ćete videoteci moći pronaći emitirana izdanja.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!