13:35 / 19.01.2021.

Autor: HRT

What's up America

Goran Milić

Goran Milić

Foto: What's up America / dokumentarna serija

U ponedjeljak 25. siječnja na Prvom programu u 20:10 pogledajte drugu epizodu nove serije "What's up America", u kojoj možete pratiti prvo virtualno putovanje našeg novinarskog barda Gorana Milića.

Što je saznao o američkom zdravstvu usred borbe protiv koronavirusa, građanskim nemirima i predsjedničkim izborima koji su posvađali Ameriku?

A što o novoj Americi misle vodeći američki poduzetnici, pravnici, liječnici i umjetnici? Iz prve ruke saznajte kroz ekskluzivne razgovore s Woodyjem AllenomSteveom ForbesomDanom PriceomLukom Mišetićem i mnogima drugima. 

U drugoj epizodi razotkrivamo vječno pitanje američkog zdravstva. Umiru li tamo ljudi samo zato što su siromašni? Zašto je Amerika zemlja u kojoj se nitko ne bi poželio razboljeti dok bi se svi oni bolesni najradije pošli liječiti? Koja je tajna vrtoglave cijene američkog zdravstvenog osiguranja, otkrivaju nam naši sugovornici iz prve ruke. 

Autor serije i scenarist je Goran Milić. Izvršna i kreativna producentica je Sandra Basso, redateljica i koscenaristica Sara Hribar, snimatelji Zoran Drakulić, h.f.s. i Dario Hacek, montažeri Marko Ferković, Vanja Siruček i Ida Slavić, producentica Vesna Banović, a urednica serije Ljiljana Bunjevac Filipović.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci pronađite emitirana izdanja.

Proizvodnja: Kombinat produkcija za HRT
video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!