10:56 / 02.02.2021.

Autor: HRT

What's up America

Goran Milić

Goran Milić

Foto: What's up America/dokumentarna serija

U četvrtoj epizodi nove dokumentarne serije Gorana Milića, koja je na rasporedu u ponedjeljak 8. veljače u 20:10 na Prvom, bavimo se pitanjem američkog pravosuđa.

video thumb

Kako je jedan slučaj policijske brutalnosti podigao cijelu Ameriku na noge? Koliko su rasizam i ksenofobija i danas aktualni u zemlji koja se diči svojom demokracijom? Kako nas je jedna slika Zvonimira Mihanovića dovela u dom jedne od najpoznatijih američkih obitelji - Forbes?

Scenarist i autor serije What's up America je Goran Milić. Redateljica i koscenaristica je Sara Hribar, snimatelji Zoran Drakulić, h.f.s. i Dario Hacek, montažeri Marko Ferković, Vanja Siruček i Ida Slavić, producentica Vesna Banović, izvršna i kreativna producentica Sandra Basso, a urednica Ljiljana Bunjevac Filipović.

Produkcija: Kombinat produkcija za HRT

Emisiju osim na Prvom programu pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!