What's up America

08.01.2021.

20:24

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

U ponedjeljak na Prvom programu HTV-a u 20:10 počinjemo s prikazivanjem nove serije Gorana Milića - What's up America.

U novoj seriji What's up America pratite prvo virtualno putovanje našeg novinarskog barda Gorana Milića! Što je saznao o američkom zdravstvu usred borbe protiv koronavirusa, građanskim nemirima i predsjedničkim izborima koji su posvađali Ameriku? 

A što o novoj Americi misle vodeći američki poduzetnici, pravnici, liječnici i umjetnici? Iz prve ruke saznajte kroz eklskluzivne razgovore s Woodyjem AllenomSteveom ForbesomDanom PriceomLukom Mišetićem i mnogima drugima.

U prvoj epizodi otkrivamo koliko su prosječni američki građani zainteresirani za politiku svoje zemlje, kao i koja je razlika između republikanaca i demokrata. Po čemu je američka politika različita od svih drugih? Po čemu je ista? Kako se Amerika pripremala za povijesne izbore između Donalda Trumpa i Joea Bidena? Što o tome govore vodeći američki stručnjaci? Goran Milić vodi vas na virtualno putovanje Amerikom - samo na HRT-u.


Autor serije i scenarist je Goran Milić, redateljica i koscenaristica Sara Hribar, snimatelji Zoran Drakulić, h.f.s. i Dario Hacek, montažeri Marko Ferković, Vanja Siruček i Ida Slavić, izvršna i kreativna producentica Sandra Basso, a producentica Vesna Banović.

Proizvodnja: Kombinat produkcija za HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!