17:50 / 23.02.2022.

Autor: HRT

What's up Paris, London, Berlin

Ponedjeljak, 7. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 7. ožujka na Prvom

Foto: What's up Paris, London, Berlin / dokumentarna serija

U ponedjeljak, 7. ožujka, u 20:10 na Prvom programu ne propustite peti nastavak nove dokumentarne serija Gorana Milića, What’s up Paris, London, Berlin.

video thumb

Obilazak Londona brodom je poseban doživljaj . Tijekom vožnje Temzom doznajemo da nove zgrade ne smiju zaklanjati pogled na dva zaštićena objekta - londonski kraljevski Tower i katedralu Sv. Pavla. Ekipa otkriva da je fasadu na najvišoj rezidencijalnoj zgradi u zapadnoj Europi od 75 katova kompletno projektirala, izradila i postavila hrvatska tvrtka iz Rugvice.

Kod vodećeg britanskog gastronoma, TV zvijezde Jeremmyja Leeja, saznajemo o trendovima na londonskoj kulinarskoj sceni. Goran Milić posjetio je Lady Campbell u njezinom dvorcu gdje nam objašnjava važnosti monarhije za dobrobit britanskog društva.

Autor i scenarist je Goran Milić.

Redatelji su kreativna producentica Sandra Basso i Slobodan Karajlović

Direktor fotografije Dragan Šiša, montažeri Ana Štulina, Danijel Brlas i Ida Slavić. Producentica je Vesna Banović.

Dokumentarnu seriju pratite i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci spomenute platforme nalaze se i emitirani nastavci.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!