Yellowstone

18.06.2022.

18:04

Autor: HRT

Utorak, 21. lipnja na Prvom

Utorak, 21. lipnja na Prvom

Foto: Yellowstone / serija

U utorak 21. lipnja na Prvom programu u 23:20 prikazujemo drugi nastavak prve sezone serije Yellowstone. Serija je kronika života obitelji Dutton, na čelu koje je John Dutton, koji upravlja najvećim graničnim rančem u SAD-u. 

Obitelj se mora obračunavati s neprijateljima koji im žele oduzeti zemlju, dok se John Dutton (K. Costner) bori da je zadrži i obrani svoju obitelj od sila koje se protive njegovu nasljeđu. Povučena crta u pijesku na kraju je prijeđena kad zbog spora oko stoke dođe do smrtonosnog ishoda.

U seriji glume Kevin Costner (John Dutton), Luke Grimes (Kayce Dutton), Wes Bentley (Jamie Dutton), Kelly Reilly (Elizabeth (Beth) Dutton), Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham, Gil Birmingham, Will Patton, Jackie Weaver, Piper Perabo, Kathryn Kelly. 

Autori su Taylor Sheridan i John Linson

Seriju Yellowstone 1 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!