Yellowstone

19:34 / 18.06.2022.

Autor: HRT

Srijeda, 22. lipnja na Prvom

Srijeda, 22. lipnja na Prvom

Foto: Yellowstone / serija

Treći nastavak serije Yellowstone prikazujemo u srijedu 22. lipnja na Prvom programu u 23:25. Serija je kronika života obitelji Dutton, na čelu koje je John Dutton, koji upravlja najvećim graničnim rančem u SAD-u. 

Nakon pucnjave Duttonovi raspravljaju o obdukcijskom nalazu Roberta Longa i mogućim posljedicama. Pozivajući se na vraćanje usluga i plaćanje starih dugova, John uspijeva zaštititi Kaycea, koji razmišlja o povratku u vojsku. Jamie se u međuvremenu sastane s guvernerkom kako bi se poduzele mjere da se ublaži šteta.

U seriji glume Kevin Costner (John Dutton), Luke Grimes (Kayce Dutton), Wes Bentley (Jamie Dutton), Kelly Reilly (Elizabeth (Beth) Dutton), Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham, Gil Birmingham, Will Patton, Jackie Weaver, Piper Perabo, Kathryn Kelly. 

Autori su Taylor Sheridan i John Linson.

Seriju Yellowstone 1 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!