14:16 / 31.01.2021.

Autor: HRT

Zaljev

Petak na Drugom

Petak na Drugom

Foto: Zaljev / serija

U petak 5. veljače u 22:40 prikazujemo posljednje dvije epizode kriminalističke serije Zaljev.

Serija pripovijeda o narednici Lisi Armstrong (Morven Christie), majci dvoje djece koja radi u policiji zapadnog Lancashirea kao časnica za vezu s obiteljima. Lisa istražuje slučaj nestale osobe u Morecambeu i kao policijska časnica za vezu s obiteljima, obučena je da se emocionalno ne veže uz neki slučaj. No, ubrzo joj postaje jasno da je osobno povezana s ovom prestrašenom obitelji. 

U 5. epizodi radost zbog Hollynog potpunog oporavka pomuti njezino odbijanje da kaže bilo što o tome što joj se dogodilo. Ona se povjeri Lisi, a njezina ispovijest baca novo svjetlo na to tko je ustvari Dylanov ubojica. Abbie doživi zastrašujuće iskustvo s lokalnim narkomanima, a Robovi sve ekstremniji potezi počinju utjecati na njegovu obitelj. Med posumnja da Lisa nešto krije od njega te pokreće vlastitu istragu. 

U 6. epizodi usprkos tome što je Holly priznala da je ubila svog brata, istražitelji su uvjereni da im nije rekla sve. U želji da saznaju cijelu istinu, Manning i Med ispituju Holly o tajanstvenoj drugoj osobi koja je bila prisutna kada je Dylan umro. Lisa teško prihvaća činjenicu da je suspendirana nakon što je njezina tajna otkrivena. Puno je toga na kocki. Hoće li, radeći u tajnosti, uspjeti izvesti Dylanovog ubojicu pred lice pravde?U seriji THE BAY 1 glume Morven Christie, Jonas Armstrong, Tracie Bennett, Lindsey Coulson, Chanel Cresswell, Louis Greatorex, Adam Long, Daniel Ryan, Matthew McNulty.

Autori su scenarist Daragh Carville i Richard Clark. Seriju je odabrala Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!