08:15 / 25.04.2021.

Autor: HRT

Zarah - divlje godine

Subota, 8. svibnja na Drugom

Subota, 8. svibnja na Drugom

Foto: Zarah - divlje godine / serija

U subotu 8. svibnja u 22:35 na Drugom emitiramo 4., 5. i 6. epizodu serije Zarah - divlje godine. Priča je to o angažiranoj i samovoljnoj novinarki koja se ranih 70-ih u Hamburgu silovito bori za emancipaciju žena i protiv patrijarhalnih struktura moćnog časopisa Relevant.

Zarin intervju s Bellom Hausmann odjekuje poput bombe. Ali okupira je smrt majke. Kako bi ostala u igri baca se na reportažu o obiteljskom nasilju. Sadržaj je to 4. epizode.

U 5. epizodi Zarah ima posjet. Njezina stara prijateljica Jutta Belitz, tražena RAF-ova teroristica, ozlijeđena je i potrebno joj je sklonište.

U 6., posljednjoj epizodi Zarina reportaža o prostituciji ne može se objaviti. Redakciji sad nedostaje naslovni, udarni članak. Pod velikim pritiskom svi traže rješenje.

Subota, 8. svibnja na Drugom

Subota, 8. svibnja na Drugom

Foto: Zarah - divlje godine / serija

U seriji ZARAH - WILDE JAHRE glume Claudia Eisinger (Zarah Wolf), Torben Liebrecht (Hans-Peter Kerckow), Svenja Jung (Jenny Olsen), Uwe Preuss (Frederik Olsen), Ole Puppe (Georg Hartwig), Theresa Underberg (Brigitte Jansen), Milena Dreissig (Karin Simonis).

Scenaristi su Eva i Volker A. Zahn, a redatelj Richard Huber.

Urednica je Jasmina Božinovska-Živalj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!