Zdrav život

09.12.2022.

10:18

Autor: HRT

Četvrtak, 15. prosinca na Drugom

Četvrtak, 15. prosinca na Drugom

Foto: Zdrav život / HRT

Zdrav život je tjedna emisija koja informira o zdravlju, predstavlja rad naših vrsnih medicinskih stručnjaka, nudi korisne savjete i preporuke liječnika te razbija mitove i predrasude. Budite uz Drugi program četvrtkom u 17:15. 

U novoj emisiji Zdravog života, 15. prosinca, donosimo priču o kampanji Budi glas koji vodi, kojom se pokušava pacijentima koji boluju od malignih bolesti olakšati liječenje.

Predstavljamo vam neurologinju Sandru Morović koja je u liječenje pacijenata uključila i akunpukturu te donosimo priču o istraživanju o utjecaju nanoplastike i mikroplastike na zdravlje.

U rubrici Savjet za zdravlje govorimo o postu, a obrađujemo i temu tuberkuloze koja je najsmrtonosnija zarazna bolest današnjice.

Autorica je Anja Alavanja Viljevac, novinarke Vedrana Sunko i Anja Alavanja Viljevac, izvršni producent Miroslav Rezić, a urednica Sanja Kocijančić Petričević.

Produkcija: Headline product d.o.o. za HRT, 2022.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.   

Četvrtak, 15. prosinca na Drugom

Četvrtak, 15. prosinca na Drugom

Foto: Zdrav život / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!