12:28 / 05.04.2021.

Autor: HRT

Život u parku

Subota, 17. travnja na Drugom

Subota, 17. travnja na Drugom

Foto: Život u parku / dokumentarna serija

Šestu epizodu dokumentarne serije Život u parku emitiramo u subotu 17. travnja u 10:45 na Drugom programu HTV-a.

U Yorkshire Dalesu Vanessa i Nigel, novi voditelji Tan Hill Inna - puba na najvećoj nadmorskoj visini u Britaniji - uvjereni su da će, unatoč lošim prognozama, uspješno poslovati i da će pub u ovom zabačenom dijelu Swaledalea preživjeti oštru zimu. No nisu vodili pub zadnjih 30 godina.

Za to vrijeme u Lake Districtu farmer Pip Simpson odlučuje poduzeti sve što je u njegovoj moći da obrani svoja stada od kradljivaca te svoje ovce oboji u jarko narančasto. No hoće li to odvratiti lopove od njihova nauma?

Subota, 17. travnja na Drugom

Subota, 17. travnja na Drugom

Foto: Život u parku / dokumentarna serija

Mogu li momci iz pivovare Dent - Rich, Keith i Joe, koji su gradski život zamijenili seoskim kako bi ostvarili svoj san o proizvodnji zanatskih piva u jednom od najzabačenijih krajeva u Engleskoj, opstati u ovom poslu unatoč tome što se u Dalesu gotovo svakodnevno otvaraju nove minipivovare?

Bivši upravitelj hotela Jon Bennett svakodnevno svladava uspon dug 950 m do vrha Helvellyna kako bi prikupio aktualne podatke o vremenskim prilikama i poslao ih u obližnju meteorološku stanicu, koja zatim izdaje upozorenja planinarima i avanturistima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!