11:42 / 25.05.2021.

Autor: HRT

Zla krv

Subota, 29. svibnja na Drugom

Subota, 29. svibnja na Drugom

Foto: Zla krv / serija

U subotu 29. svibnja u 23:40 na Drugom emitiramo prve tri epizode šestodijelna psihološkog trilera čija je radnja smještena u ruralni irski kraj. U središtu ove obiteljske sage je mlada Cat koja se vraća kući nakon što joj je majka umrla nakon slučajnoga pada. Međutim, Cat počinje sumnjati da je njezin otac imao prste u tome. Je li to doista bio nesretni slučaj ili ipak ubojstvo?

1. epizoda: Nakon majčine smrti Cat Hogan vraća se u obiteljski dom, ali neke stvari koje tad saznaje ne drže vodu pa posumnja da njezin otac Jim ipak zna puno više o svemu što se dogodilo. Cat otkriva da Jim ima ljubavnicu pa svoga brata Michaela i sestru Fionu nastoji okrenuti protiv njega. Jim joj grubo zaprijeti da mu se ne petlja u život.


2. epizoda: Nitko ne vjeruje Catinim teorijama pa ona utjehu potraži u alkoholu i starom prijatelju Barryju, kojemu otkriva istinu o mučnoj uspomeni iz djetinjstva, zbog koje više nema povjerenja u oca, a koja je povezana i s Barryjevom prošlosti. Cat ponovno pokušava brata i sestru okrenuti protiv oca, ali Jim je uspije potkopati i svu krivnju svaliti na nju.

Subota, 29. svibnja na Drugom

Subota, 29. svibnja na Drugom

Foto: Zla krv / serija

3. epizoda: Na dan Maryna sprovoda u grad dolazi Jimov bratić Frank, koji pokušava zastrašiti Cat. Tijekom sprovoda Jim netragom nestaje, ali ga Cat ne uspijeva pratiti. Na karminama Cat se u muškom zahodu sukobi s Frankom te se odluči vratiti kući u Dublin. No uto uslijedi još jedna tragedija.

Subota, 29. svibnja na Drugom

Subota, 29. svibnja na Drugom

Foto: Zla krv / serija

U seriji BLOOD 1 glume Adrian Dunbar (Jim Hogan), Carolina Main (Cat Hogan), Diarmuid Noyes (Michael Hogan), Gráinne Keenan (Fiona Hogan), Sean Duggan (Dez Breen), Shereen Martin (Sarah), Cillian O Gairbhí (Barry Flood), Ingrid Craigie (Mary Hogan).

Autorica i scenaristica je Sophie Petzal.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!