Zlatna liga

27.09.2022.

09:29

Autor: Komunikacije HRT-a

Zlatna liga

Zlatna liga

Foto: HTV / HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) najavljuje početak još jednoga ovosezonskog programskog noviteta: od 4. listopada na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), od utorka do četvrtka u 10:20, odmah nakon završetka emisije "Dobro jutro, Hrvatska", iz istoga našeg Studija 9, kreće "Zlatna liga", prva i posve nova razgovorno-zabavna emisija koju za publiku i gledateljstvo "zlatne dobi" radi "zlatna generacija" HRT-ovih voditelja i legendi - s istim takvim gostima u studiju. I to sa samo jednim "pravilom": da nitko od njih ne smije biti "mlađi" od 65 godina!

I ne, dakle, nije riječ o nogometu - već o nečemu posve drugome - iako, posredno, ima veze s Prvom ligom, Premiershipom ili Serijom A. Naime, ugostit ćemo samo "prvoligaše", tj. "zlatnoligaše", osobe iz javnoga, kulturnog, medijskog, umjetničkog i sportskog života koji su obilježili naše i vaše živote, a koji su "dobrano zagazili" u umirovljeničke dane. I što je najljepše, i dalje su zanimljivi, aktivni, angažirani i prepuni životne radosti i snage.  

video thumb

Rado ćete ih gledati i uživati u čavrljanju s njima, sjetiti se prošlih vremena, ali i doznati više o tome što danas rade i o čemu snuju u budućnosti. U prvoj emisiji bit će predstavljeni voditelji, koji će porazgovarati o tome gdje su danas i kako provode umirovljeničke dane...

A voditelji "Zlatne lige" su: Ivana Prohić, Vladimir Rončević, Nada Šurjak, Zvonko Varošanec, Ksenija Erker, Drago Celizić, Mirjana Rakić, Drenislav Žekić, Ljiljana Saucha i Božo Sušec

Stoga od idućeg utorka do četvrtka, svaki dan u 10:20, nakon Dobrog jutra, zabavite se uz HTV1 i našu "Zlatnu ligu"!

Urednica projekta je Daria Marjanović, a urednice emisija Jasna Ceković i Lidija Šprajc. Scenograf je Dragurin Broz, kostimografkinja Barbara Bursač, a redatelj Mladen Šimunov.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!