13:37 / 03.12.2021.

Autor: HRT

Zločesti Djed Mraz

Subota, 18. prosinca na Trećem

Subota, 18. prosinca na Trećem

Foto: Zločesti Djed Mraz / film

U subotu, 18. prosinca na Trećem programu u 23:05 prikazujemo komediju Zločesti Djed Mraz ( BAD SANTA, 2003.). U glavnoj ulozi izvrstan je slavni B. B. Thornton (Armagedon), a u ulozi njegovog pomoćnika T. Cox. Iako film prikazuje razvratna i porocima sklona Djedicu, kroz njegovu šaljivu priču ipak se uspjela provući topla ljudska priča o ljubavi prema ljudima.

Subota, 18. prosinca na Trećem

Subota, 18. prosinca na Trećem

Foto: Zločesti Djed Mraz / film

Willie (B. B. Thornton) i Marcus (T. Cox) partneri su koji tijekom božićnih blagdana rade kao Djed Božićnjak i smiješni patuljak u velikim trgovinama, dijeleći djeci darove i slušajući njihove božićne želje.

Međutim, istina je da oni svake noći, kako ostaju posljednji u centru, isključe alarmni uređaj i opljačkaju sve što mogu. Jednoga dana u priču se neočekivano uplete nadglednik trgovačkog centra, kojemu je jasno da Willie i Marcus nisu nevina janjad, a potom se Willieju priključi i naivni dječačić (B. Kelly) koji vjeruje da je Willie idealni Djed Božićnjak...

Uloge tumače Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Lauren Graham, Lauren Tom, Bernie Mac, John Ritter, Lorna Scott, Alex Borstein.

Scenarij Glenn Ficarra, John Requa, režija Terry Zwigoff.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!