11:53 / 11.04.2021.

Autor: HRT

Zločinački umovi

Utorak, 13. travnja na Drugom

Utorak, 13. travnja na Drugom

Foto: Zločinački umovi / 15. sezona

U utorak 13. travnja na Drugom programu u 22:45 slijedi posljednja epizoda 15. sezone serije Zločinački umovi (Criminal Minds). Serija se bavi elitnim timom FBI-evih profilera koji analiziraju najizopačenije zločinačke umove u zemlji i predviđaju njihove poteze prije nego što opet napadnu.

U 10. epizodi Reid je u bolnici zbog ozljede mozga u BAU-ovu okršaju s Lynchom, a ostatak tima nastavlja lov za Lynchom, koji se završava nasilnim i konačnim sukobom. Za to vrijeme Rossi razmišlja o odlasku u mirovinu, dok Garcia donosi odluku o životnoj promjeni koja će zauvijek promijeniti budućnost BAU-a.

Uloge tumače Joe Mantegna (David Rossi), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A. J. Cook (Jennifer Jareau, J. J.), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis), Daniel Henney (Matt Simmons), Adam Rodriguez (Luke Alvez), Paget Brewster (Emily Prentiss).

Scenaristice epizode su Erica Messer i Kirsten Vangsness, a redatelj je Glenn Kershaw.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!