09:47 / 07.09.2021.

Autor: HRT

Zločinački umovi

Nedjelja, 12. rujna na Trećem

Nedjelja, 12. rujna na Trećem

Foto: Zločinački umovi / 14. sezona serije

Osmi i deveti nastavak popularne kriminalističke serije Zločinački umovi, čiju 14. sezonu prikazujemo, ne propustite u nedjelju, 12. rujna. Početak emitiranja je u 22:10 na Trećem programu HTV-a.

U 8. epizodi u Plymouthu u New Hampshireu netko je ustrijelio bračni par na spavanju, a njihova osmogodišnja kći je nestala. JBA traga za otmičarom koji želi oživiti duha iz prošlosti. 

U 9. epizodi, u Los Angelesu u Kaliforniji od predoziranja umre sedmero ovisnika koji su upravo završili razne bolničke programe odvikavanja od droge. JBA kreće u potragu za anđelom milosrđa koji je svojim žrtvama odlučio skratiti muke.

Nedjelja, 12. rujna na Trećem

Nedjelja, 12. rujna na Trećem

Foto: Zločinački umovi / 14. sezona serije

Serija CRIMINAL MINDS 14, autora Jeffa Davisa, prati elitnu FBI-evu ekipu forenzičkih psihologa koji analiziraju najizopačenije zločinačke umove u zemlji i pogađaju njihov idući korak kako bi ih spriječili ponovne napade.

U njoj glume Joe Mantegna (David Rossi), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A. J. Cook (Jennifer "JJ" Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis), Daniel Henney (Matt Simmons), Paget Brewster (Emily Prentiss), Adam Rodriguez (Luke Alvez).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!