Dolina sreće

23.01.2023.

10:23

Autor: HRT

Višestruko nagrađivana policijska drama Sally Wainwright vraća se s trećom, posljednjom sezonom koja se ne smije propustiti. U glavnim ulogama su Sarah Lancashire i James Norton. Prve dvije sezone ove hvaljene drame dobile su nagradu BAFTA za najbolju dramsku seriju i donijele nagradu za najbolji scenarij za dramsku seriju Sally Wainwright, a Sarah Lancashire osvojila je nagradu za najbolju glavnu glumicu za drugu sezonu. U sklopu Krimi petka na Drugom, 3. veljače u 23:25 ne propustite prvu epizodu spomenute sezone britanske serije Dolina sreće. 

Kad narednica Catherine Cawood otkrije posmrtne ostatke žrtve gangsterskog ubojstva, pokrene se lanac događaja koji je neplanirano ponovno dovede ravno do ubojice i silovatelja Tommyja Lee Roycea. 

Catherinein unuk Ryan ima 16 godina i vlastite zamisli o tome kakav odnos želi imati s Tommyjem, muškarcem kojeg Catherine i dalje odbija smatrati njegovim ocem. Dok se bori s naizgled beskonačnim problemom droge i onima koji dolinu snabdijevaju njome, Catherine je na pragu umirovljenja. Hoće li riješiti svoj posljednji slučaj?

Kad Catherine, u prvoj epizodi,  otkrije posmrtne ostatke žrtve ubojstva, to je na neobičan način opet odvede ravno do Tommyja Leeja Roycea.

U seriji glume Sarah Lancashire, James Norton i Siobhan Finneran. 

Scenarij potpisuje Sally Wainwright, a režiju Patrick Harkins i Fergus O'Brien.

Proizvodnja: Lookout Point za BBC, u koprodukciji s AMC-jem

Seriju Happy Valley 3 odabrala je Vesna Karuza Podgorelec.

Petak, 3. veljače na Drugom

Petak, 3. veljače na Drugom

Foto: Dolina sreće / 3. sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!