15:19 / 28.09.2021.

Autor: HRT

Duga mračna noć

Ponedjeljak, 11. listopada na Prvom

Ponedjeljak, 11. listopada na Prvom

Foto: Duga mračna noć / serija

Sedmi nastavak dramske serije Duga mračna noć na rasporedu je u ponedjeljak, 11. listopada, u 21:05 na Prvom programu HTV-a.

Nakon učestalih borbi u kojima pogine Brko, Iva postaje komandant bataljuna, premda se njegovi stavovi o ratu često razilaze sa stavovima drugih komandanata u štabu. Ponovno se susreće s Verom koja mu otkriva da je trudna. Oduševljen saznanjem da će postati otac, Iva se ženi njome usprkos svim ratnim nedaćama koje ih stalno razdvajaju.

video thumb

No, ti kratki trenuci uzajamnih susreta biti će dovoljni da saznaju više jedno o drugom. Ustanovit će da su im svjetonazori u mnogočemu različiti, ali da ih ljubav drži zajedno. Ratne aktivnosti ih ponovno sile na dugi rastanak, no pri sljedećem susretu Iva će prepun sreće napokon vidjeti tek rođenog sina.

U seriji scenarista i redatelja Antuna Vrdoljaka glume Goran Višnjić, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Goran Navojec, Tarik Filipović, Katarina Bistrović-Darvaš, Boris Dvornik, Žarko Potočnjak, Goran Grgić, Vera Zima, Suzana Nikolić, Minja Jovičić, Alen Liverić, Krešimir Mikić, Marija Kohn, Boris Svrtan, Vilim MatulaBoris Svrtan, Matko Raguž, Bernarda Oman, Damir LončarDanko Ljuština, Zvonimir Torjanac, Dora Lipovčan i dr.

Direktor fotografije je Vjekoslav Vrdoljak, H.F.S., scenografi su Duško Jeričević i Ivan Ivan, a skladatelji Igor Kuljerić i Siniša Leopold.

Seriju pratite i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci usluge možete pronaći i emitirane epizode.

Ponedjeljak, 11. listopada na Prvom

Ponedjeljak, 11. listopada na Prvom

Foto: Duga mračna noć / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!