Forenzičarka Halifax: Osveta

06.06.2023.

Zadnja izmjena 21:32

Autor: HRT

Srijeda, 7. lipnja na Drugom

Srijeda, 7. lipnja na Drugom

Foto: Forenzičarka Halifax: Osveta / serija

Jane Halifax sad je profesorica forenzične psihijatrije na melburnskom sveučilištu i već gotovo 20 godina ne radi na terenu za policiju. Njezin se život može smatrati ispunjenim: ima sjajnu akademsku karijeru i dugogodišnju vezu s Benom Sailorom, darovitim glazbenikom i graditeljem akustičnih gitara. Živi s Benom i njegovom kćeri Zoe koju odgaja kao svoju od njezine osme godine. Želi li doista sve to promijeniti? U srijedu, 7. lipnja, na Drugom programu u 22:50 prikazujemo drugi nastavak serije Forenzičarka Halifax: Osveta. 

Srijeda, 7. lipnja na Drugom

Srijeda, 7. lipnja na Drugom

Foto: Forenzičarka Halifax: Osveta / serija

Nakon Benova ubojstva Jane i Zoe sele se u siguran stan u neboderu. Kad Zoe sazna za prijeteće pismo, napadne Jane i okrivi je za smrt svog oca. Tim istražuje Janeine stare slučajeve i traži vezu s Benovim ubojstvom, a možda i sa snajperistom.

U seriji glume Rebecca Gibney (Jane Halifax), Anthony LaPaglia (Tom Saracen), Mavournee Hazel (Zoe), Jacqueline McKenzie (Sharon), Rick Donald (Nick Tanner), Hannah Monson (Sian Kelly), Craig Hall (Ben Sailor).

Scenaristi su Roger Simpson, Mac Gudgeon i Jan Sardi.

Seriju HALIFAX: Retribution odabrala je Martina Rajšek.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!