Grantchester

05.07.2022.

13:52

Autor: HRT

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / 6. sezona serije

U ponedjeljak 11. srpnja na Drugom programu u 20:05 emitiramo peti nastavak šeste sezone britanske detektivske serije Grantchester. 

Na dan Leonardova suđenja Will i Geordie istražuju smjelu pljačku oklopnog vozila u Cambridgeu koja je završila tragično po nedužnu prolaznicu. Ispitujući uhićenog sumnjivca Malcyja Smitha i zaštitara Wilsona Blacka, Will i Geordie naslućuju da se u njihovom opisu događaja nešto baš i ne slaže, a kad obojica odjednom promijene priču, počinju se pitati vuče li konce netko drugi.

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / 6. sezona serije

Istraga spaja Geordieja sa starim prijateljem iz vojske Johnnyjem Richardsom koji je sada odvjetnik. Ali kad njegovi klijenti priznaju zločin, Johnny ne može mnogo pomoći i sve je jasnije da će pravi organizator pljačke izbjeći pravdu.

Za to vrijeme biskup upozorava Willa da ne svjedoči na sudu u Leonardovu korist jer će time ugroziti svoj položaj u crkvi. Dok Will važe svoju i Leonardovu sudbinu, sve je manje izvjesno da će pravda biti zadovoljena u ijednom slučaju. 

Naslovne uloge tumače Robson Grenn (Geordie Keating), Tessa Peake-Jones (gđa Chapman), Tom Brittney (Will Davenport), Al Weaver (Leonard Finch), Kacey Ainsworth (Cathy).  

Seriju Grantchester 6 odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!