09:17 / 28.09.2021.

Autor: HRT

Hrvatski klasici: Naše malo misto - Prid neveru

Subota, 9. listopada na Prvom

Subota, 9. listopada na Prvom

Foto: Naše malo misto / serija

U subotu 9. listopada, u ciklusu Hrvatski klasici, u 17:55 na Prvom programu pogledajte treći nastavak dramske serije Naše malo misto, za koju je scenarij napisao splitski novinar, publicist i humorist Miljenko Smoje, a redatelj je bio Daniel Marušić.

Bepina se oporavlja nakon pokušaja samoubojstva, a dotur Luiđi je njeguje dok joj u kući pomaže šjora Keka. Cijelo društvo - dotur Luiđi, šjora Leticija i njezina sluškinja Anđa Vlajina, prizdravljena Bepina i mali Marinko - odlaze na izlet i kupanje, a pridružuje im se Roko.

Dotle Načelnik samuje u kući nakon što je otpustio priležnicu, a u malom mistu izbijaju demonstracije u povodu uhićenja jedne siromašne kradljivice. Demonstracije predvode Brico i Postolar, koje Načelnik daje uhititi. Kad su se demonstracije stišale, veselo društvo na kupanju zatekla je nevera kao i nepredviđen susret s djevojkama iz mjesnog kupleraja...

Naslovne uloge tumače Karlo Bulić, Asja Kisić, Mirko Vojković, Boris Dvornik, Zdravka Krstulović, Ivica Vidović.

Serija se nalazi i u videoteci platforme HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!