11:07 / 24.01.2021.

Autor: HRT

Inspektorica Bancroft

Kriminalistička serija

Kriminalistička serija

Foto: Inspektorica Bancroft /serija

U subotu, 30. siječnja na Drugom programu od 22:55 prikazujemo posljednje dvije epizode serije Inspektorica Bancroft.  

Prema scenariju Kate Brooke ova uzbudljiva kriminalistička serija prikazuje nam što se događa kada nas počnu proganjati gnusni zločini iz prošlosti.  Elizabeth Bancroft osoba je od povjerenja i kolege je obožavaju. Svoj je život posvetila policijskom poslu i promaknuće se čini sigurnim. No Bancroft nije onakva kakvom se čini - na prvi pogled uzorna je inspektorica, no ispod te sjajne vanjštine kriju se mračne tajne.

S druge strane, Katherine Stevens je ambiciozna novakinja čija je jedina indiskrecija veza s oženjenim policajcem kojemu teško može odoljeti. Kada Katherine dobije zadatak istražiti dosad neriješene slučajeve, nenamjerno uzburka duhove prošlosti te otkriva tajne koje mogu biti opasne za njezine kolege... Snažni ženski likovi u središtu su ove originalne kriminalističke dramske serije prepune preokreta koja će vas zasigurno osvojiti.

3. epizoda: Bancroft je iznenada prisiljena suočiti se s prošlošću - neplanirano će na površinu isplivati događaji iz 1990. Za to se vrijeme Katherine bori s komplikacijama koje joj uzrokuju novootkrivene informacije. Bancroft skloni Zaheeru na sigurno mjesto, a Daanish ispuni svoj dio pogodbe. Katherine je suočena sa strašnom istinom...4. epizoda: Katherine i Anya vuku odlučan potez kako bi jednom zauvijek razriješile slučaj Laure Fraser te kuju plan da dođu do DNK dokaza koji im očajnički treba. Bancroft organizira i izvede operaciju hvatanja Athifa Kamare, ali sve ne prođe glatko te je naposljetku prisiljena otkriti pažljivo čuvane tajne o svojoj prošlosti. Konačno doznajemo što se doista dogodilo Lauri Fraser i zašto...

Uloge tumače Sarah Parish, Faye Marsay, Amara Karan, Linus Roache, Lily Sacofsky, Adam Long, Art Malik.

Scenaristica je Kate Brooke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!