14:33 / 06.10.2021.

Autor: HRT

Jesen uz HRT i bogat domaći dramski program

Serije domaće produkcije

Serije domaće produkcije

Foto: Jesenska shema HRT-a / promo, kolaž

Ove jeseni HRT u vaše domove donosi najbolje serije domaće produkcije koje su oduševile i publiku i kritiku, okupile sjajnu glumačku ekipu i otvorile važne društvene teme.

Dopustite da vas zabave naizgled nespojive kombinacije Dalmacije i kontinenta u humorističnoj seriji Minus i plus scenarista Ognjena Sviličića i redatelja Alde Tardozzija, ali i suvremene teme iz srednjega vijeka u kostimiranoj seriji Mrkomir Prvi koja dolazi iz pera Ognjena Sviličića i Snježane Tribuson.

Ne propustite i novu nagrađivanu dramsku seriju Dalibora Matanića Područje bez signala. Serija prati dvojicu Zagrepčana, poduzetnika Olega i njegova bratića, nezaposlenog inženjera Nikolu koje u zabačeni provincijski gradić dovede narudžba pomalo sumnjivog, ali dobro potkoženog bliskoistočnog naručitelja.

video thumb

Svojim gledateljima HRT donosi i kriminalističku seriju Šutnja nastalu prema motivima i likovima iz romana Drage Hedla Izborna Šutnja, Ispovjedna tajna i Kijevska piletina. Radnja serije smještena je u Osijek i Kijev, a problemi dječje prostitucije i trgovine bijelim robljem vješto su isprepleteni s preispitivanjem intimnih odnosa, gubicima i traumama glavnih junaka te ekonomskom i socijalnom slikom tranzicijskih društava.

Usto, prikazat ćemo i drugu sezonu mini ratne serije Nestali u kojoj već poznati likovi Prka, Sikira, Nervoza, Gradski, Delon i Pape kreću u utrku s vremenom kako bi ostvarili svoj cilj, a prije svega spasili vlastite živote.

Budite uz HRT i domaći dramski program!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!