11:47 / 27.07.2021.

Autor: HRT

Jeste li posluženi?

Ponedjeljak, 2. kolovoza na Trećem

Ponedjeljak, 2. kolovoza na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

U ponedjeljak 2. kolovoza na Trećem programu 20:05 prikazujemo petu i šestu epizodu  7A sezone humoristične serije Jeste li posluženi?.

5. epizoda: Kad se šef odjela sportske opreme izlane da satnik Peacock ima gnojni čir na jednom osobito bolnom mjestu, Peacock se na to požali g. Rumboldu. To rezultira time da mora braniti svoju čast u boksačkom meču.

6. epizoda: Osoblju je puna kapa šefice kantine te užasne hrane i posluge. Požale se g. Rumboldu, ali im se to obija o glavu - moraju preuzeti kantinu i sami kuhati.

U seriji glume John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Trevor Bannister (Lucas), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Arthur Brough (Ernest Grainger), Harold Bennett (g. Grace), Arthur English (Beverly Harmon), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold).

Scenaristi i autori su Jeremy Lloyd i David Croft, a odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!