17:09 / 12.05.2022.

Autor: HRT

Kazalište u kući: Usamljena srca

Utorak, 17. svibnja na Drugom

Utorak, 17. svibnja na Drugom

Foto: Kazalište u kući / serija

Drugi nastavak humoristične serije Kazalište u kući prikazujemo u utorak 17. svibnja u 17:40 na Drugom programu.  Ova obiteljska serija nastala je prema motivima najuspješnije obiteljske serije u Jugoslaviji 70-ih godina - "Pozorišta u kući" Novaka Novaka.

Naizgled obično nedjeljno jutro u domu Gaćina i ostalih... Mali Dinko pilji u televizor i mijenja programe s crtićima, a Sanja i Tina sneno ispijaju prvu jutarnju kavicu i odsutno listaju novine.

Zvone i premila mu punica Melanija već su u svom elementu te lagano, tek toliko da ne izađu iz forme, izmjenjuju uvredice nadmećući se tko od njih dvoje, potomaka znamenitih hrvatskih obitelji Ocvirk i Gaćina, baštini dulju porodičnu tradiciju i slavniju familijarnu povijest.

Ali Melanija u stvari nema vremena za te igrice, spremna je za izlazak. Pomalo je neobično uzbuđena i usplahirena i ne primjećuje da joj je ispao papirić... Ali ima tko sve primjećuje - naš Zvone!

Utorak, 17. svibnja na Drugom

Utorak, 17. svibnja na Drugom

Foto: Kazalište u kući / serija

Papirić je potvrda za uplaćen mali oglas i Zvoni je sve odmah jasno. Tko će biti u pravu - očajni Vili i od sreće izbezumljeni Zvone, koji misle kako je Melanija dala oglas u "Usamljena srca" i očito će se uskoro ponovno udati, ili nešto trezvenija Sanja koja je uvjerena da je njezina majka dala oglas u kojem traži partnera za zamjenu jednog većeg stana za dva manja... 

Kao posebni gosti u ovoj se epizodi Kazališta u kući pojavljuju Špiro Guberina i Ćiro Blažević. 

Naslovne uloge tumače Leon Lučev (Zvone), Daria Knez (Sanja), Ksenija Marinković (Melanija), Ecija Ojdanić Viljac (Cica), Željko Kőnigsknecht (Ante), Mustafa Nadarević (Vili), Jelena Lopatić (Tina) i drugi. 

Scenarij potpisuju Ivan Vanja Runjić, Saša Runjić, Olja Runjić, Diana Pečkaj Vuković, Emir Imamović i Berislav Cimerman, a režiju Robert Orhel i Tomislav Rukavina.

Producent je Saša Runjić, a scenografiju potpisuje Davor Antolić.

Produkcija: Fikcija d.o.o.; 2006. 

Humorističnu seriju možete pronaći i u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!