Krimi matineja: Ružmarin i majčina dušica i Ubojstva u Sandhamnu

27.09.2022.

13:22

Autor: HRT

Nedjelja, 9. listopada na Drugom

Nedjelja, 9. listopada na Drugom

Foto: Ružmarin i majčina dušica / serija

Krimi matineja u nedjelju 9. listopada, u 10 sati na Drugom počinje posljednjim nastavkom prve sezone uzbudljive serije Ružmarin i majčina dušica.

U šestoj epizodi središtu istrage Rosemaryne i Laurine nađe se stoljetno drvo. Dvije prijateljice i suradnice ispočetka su uvjerene da je riječ o zločinu iz koristoljublja, ali ubrzo otkriju da se zapravo radi o zločinu iz strasti.

Naslovne uloge tumače Pam Ferris i Felicity Kendal

Nedjelja, 9. listopada na Drugom

Nedjelja, 9. listopada na Drugom

Foto: Ružmarin i majčina dušica / serija

U 10:50 potom ne propustite 12. nastavak dvanaeste sezone serije Ubojstva u Sandhamnu temeljene na romanu Vivece Sten

U ovoj epizodi ribar pronađe tijelo mrtve žene zapleteno u svoju mrežu nedaleko od Sandhamna. Alexander i Miriam preuzimaju slučaj. No Alexander reagira isuviše burno za policajca koji istražuje sumnjivu smrt. Čini se kao da poznaje žrtvu.

Nora je iznajmila vilu obiteljskoj prijateljici Kristini. Provest će ljeto u Sandhamnu s novim odabranikom Andersom, kojega je upoznala na internetskom servisu za upoznavanje. Muči je jedino to što je on oženjen. Obećao joj je da će ostaviti ženu, no kad se čuju telefonski, čini se da nije održao obećanje. Norinoj prijateljici Giseli on se doima odnekud poznat...

U seriji glume  Alexandra Rapaport (Nora), Nicolai Cleve Broch (Alexander), Shirin Golchin (Miriam), Gustaf Hammarsten (Bengt-Olof Stenmark), Kassel Ulving (Tor), Jonas Malmsjö (Henrik), Ing-Marie Carlsson (Berit), Yasmine Garbi (Gisela). 

Scenarij potpisuje Sara Heldt, a režiju Niklas Ohlson

Nedjelja, 9. listopada na Drugom

Nedjelja, 9. listopada na Drugom

Foto: Ubojstva u Sandhamnu / 12. sezona serije

Serije Ružmarin i majčina dušica i Ubojstva u Sandhamn odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!