Krimi petak: McDonald i Dodds

13.09.2022.

13:01

Autor: HRT

Petak, 23. rujna na Drugom

Petak, 23. rujna na Drugom

Foto: McDonald i Dodds / serija

Ambiciozna viša inspektorica McDonald zamijenila je opasne londonske ulice promaknućem u slikovitom Bathu. Ta čvrsta i predana policajka rješava slučajeve čistom upornošću. Prvi nastavak serije McDonald i Dodds prikazujemo u sklopu Krimi petka, 23. rujna u 20:15 na Drugom. 

video thumb

Kad partner više inspektorice McDonald postane tih i skroman prekaljeni narednik Dodds, njezina sušta suprotnost, odmah se zakvače oko različitih pristupa policijskom poslu i životu. No uskoro izgrade energično, zabavno i efikasno partnerstvo otkrivši da će im, kad je u pitanju rješavanje slučajeva, baš te različitosti biti jaka strana. 

U prvoj epizodi muškarac je ustrijeljen u napuštenoj vili jednog od najuglednijih industrijalaca u Bathu, izumitelja Maxtona Crocketta. Novopridošla viša inspektorica McDonald i narednik Dodds raspetljavaju zamršenu mrežu laži dok pokušavaju otkriti ubojicu.

U seriji glume Jason Watkins, Talia Gouveia, James Murray, Jack Riddiford, Pearl Chanda i drugi. Scenarij potpisuje Robert Murphy, a režiju Richard Senior.

Kriminalističku seriju MCDONALD AND DODDS 1 odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!