Luther

26.05.2023.

09:03

Autor: HRT

Ponedjeljak, 29. svibnja na Drugom

Ponedjeljak, 29. svibnja na Drugom

Foto: Luther / 5. sezona serije

U skrivenim i mračnim zakucima Londona novo je zlo na pomolu. Viši inspektor John Luther još se jednom ima prilike uvjeriti u nevjerojatne razmjere ljudske izopačenosti. Kako monstruozna ubojstava postaju sve smjelija, Luther i novakinja, inspektorica Catherine Halliday, zbunjeni su tragovima koje ih vode u krivome smjeru i koji kao da su podmetnuti kako bi ih spriječili da otkriju neopisiv užas. Kako istraga napreduje, Luther sve više shvaća da se iza svega krije istinsko zlo, a mora se suočiti i s duhovima iz vlastite prošlosti. 

Dok se odlučno vraća na vatrenu liniju, mora odlučiti koga će zaštititi, a koga žrtvovati. Koji god bio njegov sljedeći potez, imat će razorne posljedice na živote ljudi koji ga okružuju, a njega zauvijek promijeniti. 

Ponedjeljak, 29. svibnja na Drugom

Ponedjeljak, 29. svibnja na Drugom

Foto: Luther / 5. sezona serije

U ponedjeljak, 29. svibnja, u 22:50 na Drugom emitiramo četvrti nastavak pete sezone kriminalističke serije. U njemu se Luther sve manje bavi slučajem pa Halliday predvodi lov na čudovište - ubojicu odlučnog u namjeri da dovrši svoje groteskno remek-djelo...

U seriji glume Idris Elba (viši inspektor John Luther), Wunmi Mosaku (inspektorica Catherine Halliday), Dermot Crowley (glavni inspektor Martin Schenk), Michael Smiley (Benny Silver), Patrick Malahide (George Cornelius). 

Odabrala ju je Martina Rajšek.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!