Metropolitanci: Blef

28.09.2022.

12:04

Autor: HRT

Utorak, 11. listopada na Prvom

Utorak, 11. listopada na Prvom

Foto: Metropolitanci / serija

Blef, naziv je šeste epizode serije Metropolitanci koju prikazujemo u utorak 11. listopada u 20:45 na Prvom programu  HTV-a. Dramska obiteljska serija prati dvije obitelji u polufiktivnom zagrebačkom naselju, usred pandemije, nakon potresa.

U šestoj epizodi Mihovil predlaže Petru da pomognu mladima Vrtovca tako da pokrenu nogometni klub. Petru se ideja dopadne i odmah u njoj vidi priliku da vrtovečku nogometnu legendu Pavleka angažira kao trenera i tako ga odlijepi od šanka i samosažaljenja zbog prometne nesreće koju je davno skrivio. 

Utorak, 11. listopada na Prvom

Utorak, 11. listopada na Prvom

Foto: Metropolitanci / serija

Krešo se neuobičajeno trudi oko svog izgleda pred izlazak što zbunjuje Almu. Petar traži od Violete da se priključi odboru kao predstavnica privremenih stanara i pomogne mu u ratu s Pavićem, a ona to lukavo uvjetuje stalnom radnom dozvolom za Anelu. Petar oko toga stisne i ucijeni Matu koji se zabrine da je od Petra stvorio čudovište.

Utorak,11. listopada na Prvom

Utorak,11. listopada na Prvom

Foto: Metropolitanci / serija

U seriji glume Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.  

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik  Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija   

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazujemo po dvije epizode - ponedjeljkom i utorkom. 


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!