Metropolitanci: Tko je tu glavni?

23.09.2022.

10:38

Autor: HRT

Metropolitanci

Metropolitanci

Foto: Tomislav Sutlar / HRT

Treći nastavak nove serije Metropolitanci ne propustite u ponedjeljak 3. listopada u 20:45 na Prvom programu HTV-a. Dramska obiteljska serija gorko-slatkih tonova i nenametljivog humora, a na široj društvenoj pozadini obnove nakon potresa i pandemije. 

video thumb

Dunjin susret s Petrom uznemiruje Tomu, no ona mu objašnjava kako nema razloga biti ljubomoran. I Petar otkriva Mariji da je Dunja u Vrtovcu te je uvjerava da nema zašto brinuti - ta je priča davno završena. 

Iz razgovora Petrove slabo pokretne majke Stanke i dokone, traču sklone starosjediteljice, Roze nazire se da je Dunja nevjerom grubo slomila Petru srce. U Vrtovec stiže živopisni ženski trio: vlasnica salona za masažu Violeta i njezine maserke, Dalmatinka Suzy i Bosanka Anela... 

Metropolitanci

Metropolitanci

Foto: Tomislav Sutlar / HRT

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.  

Metropolitanci

Metropolitanci

Foto: Tomislav Sutlar / HRT

Autor je Dario Vince, koscenaristica Sandra Veić Sukreški, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija   

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode - ponedjeljkom i utorkom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!