13:56 / 18.09.2021.

Autor: HRT

Minus i plus: Njezini

Nedjelja, 3. listopada na Prvom

Nedjelja, 3. listopada na Prvom

Foto: Minus i plus / serija

Njezini, naziv je drugog nastavka humoristične serije Minus i plus, koji emitiramo u nedjelju, 3. listopada, na Prvom programu HTV-a u 20:10.

video thumb

Lucijin je rođendan, a Krunin dar je više praktične nego romantične naravi. U goste im stižu Lucijini roditelji iz Splita - Ivanka i Vinko, dok se Krunini roditelji sami pozivaju na proslavu. Jure moli Luciju da mu pomogne riješiti problem - slagao je roditeljima da je diplomirao, pa je našao čovjeka koji će mu dati krivotvorenu diplomu, ali to košta. Lucija mu nevoljko pristaje pomoći. No, izgleda da Lucijina obitelj krije još neke tajne.

Nedjelja, 3. listopada na Prvom

Nedjelja, 3. listopada na Prvom

Foto: Minus i plus / serija

U seriji glume Iva Jerković, Igor Kovač, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Arijana Čulina, Filip Radoš, Stipe Radoja, Klara Mucci, Barbara Kolar...

Autor koncepta je Ognjen Sviličić, scenarist epizode je Josip Lukić, a redatelj je Aldo Tardozzi.

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, autor glazbe Mate Matišić, montažerka Sara Gregorić, a producent Damir Terešak. Urednica serije je Zinka Kiseljak.

Osim na Prvom programu, seriju možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!