13:42 / 09.10.2021.

Autor: HRT

Minus i plus: Ajme

Nedjelja, 24. listopada na Prvom

Nedjelja, 24. listopada na Prvom

Foto: Minus i plus / serija

Ajme, naziv je petog nastavka humoristične serije Minus i plus koji emitiramo u nedjelju, 24. listopada, u 20:10 na Prvom programu HTV-a.

video thumb

Lucija i Kruno pozvali su k sebi na večeru Krunine roditelje, no događaji kreću u neželjenom smjeru. Slučajna zamjena vrećica u trgovačkom centru stavit će pred Luciju dodatni kulinarski izazov. Kako bi izazov bio još veći, njihov susjed Morović u stanu ima građevinske radove. Istodobno Kruno pokušava smisliti taktiku obrane klijenta koji je fizički napao ljubavnika svoje žene.

U seriji glume Iva Jerković, Igor Kovač, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Mladen Čutura, Slaven Knezović, Jagoda Kralj Novak, Filip Tot...

Autor koncepta je Ognjen Sviličić, scenarist epizode je Josip Lukić, a redatelj je Aldo Tardozzi.

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, autor glazbe Mate Matišić, montažer Ivan Živalj, a producent Damir Terešak. Urednica serije je Zinka Kiseljak.

Osim na Prvom programu, seriju možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme nalaze se i emitirane epizode.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!