Mrkomir I.: Mrkomir i izručenje Slavomira

26.05.2023.

20:34

Autor: HRT

Petak, 2. lipnja na Prvom

Petak, 2. lipnja na Prvom

Foto: Mrkomir I. / 2. sezona serije

Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem, Aldom Tardozzijem, Goranom Kulenovićem, Draženom Žarkovićem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijom Ojdanić, Ozrenom Grabarićem i mnogim drugima, povest će nas na putovanje kroz političke i ine hrvatske srednjovjekovne intrige. Jesu li pohlepa, korupcija, političke smicalice i varke, borba za prevlast, ljubomora, licemjerje nestali tijekom vjekova ili su samo promijenili predznak? Nakon što pogledate nove epizode humoristične serije Mrkomir I., prosudite sami!  

video thumb

U 18. nastavku koji prikazujemo petak, 2. lipnja, u 20:15 na Prvom, Franci zahtijevaju izručenje Slavomira zbog zločina koje je počinio na njihovu tlu. Franačkom ultimatumu mora se udovoljiti, a Mrkomir je na mukama. S jedne strane franački ultimatum, s druge strane Slavomir prijeti odavanjem nekih, za Mrkomira, nezgodnih tajni. Hitno treba smisliti plan kako bi sve strane bile zadovoljne...  

Uz Gorana Navojca, Ozrena Grabarića, Eciju Ojdanić i Roka Sikavicu u seriji glume Paško Vukasović, Mirna Mihelčić i mnogi drugi. Scenarist epizode je Branko Ružić, redatelj Dražen Žarković, a urednica Jasmina Božinovska Živalj.

Produkcija: Interfilm 

U videoteci multimedijske platforme HRTi dostupne su emitirane epizode druge sezone kao i cijela prva sezona humoristične serije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!