Mrkomir I.: Mrkomir i pali anđeo

25.03.2023.

05:49

Autor: HRT

Petak, 31. ožujka na Prvom

Petak, 31. ožujka na Prvom

Foto: Mrkomir I. / 2. sezona serije

Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem, Aldom Tardozzijem, Goranom Kulenovićem, Draženom Žarkovićem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijom Ojdanić, Ozrenom Grabarićem i mnogim drugima, povest će nas na putovanje kroz političke i ine hrvatske srednjovjekovne intrige. Jesu li pohlepa, korupcija, političke smicalice i varke, borba za prevlast, ljubomora, licemjerje nestali tijekom vjekova ili su samo promijenili predznak? Nakon što pogledate nove epizode humorisitične serije Mrkomir I., prosudite sami! 

video thumb

U 10. epizodi druge sezone serije koja je na rasporedu u petak, 31. ožujka, na Prvom programu HTV-a u 20:15, Držiha pokušava umiriti narod koji se sve više buni protiv Mrkomirovih nameta i Anušine rastrošnosti. Narod više nikome ne vjeruje, utjecaj Držihin koji propovijeda Božju riječ sve je upitniji, no rješenje ima Slavomir. Narodu treba povratiti vjeru u Mrkomira i naravno u sve namete kako bi se život na dvoru neometano odvijao. Rješenje je u anđelu koji će se narodu ukazati te ih uvjeriti u Mrkomirovu pravednost i veličinu. Anđela će nabaviti Slavomir...  

Uz Gorana Navojca, Ozrena Grabarića, Eciju Ojdanić i Roka Sikavicu u seriji glume Paško Vukasović, Mirna Mihelčić i mnogi drugi. Scenarij i režiju epizode potpisuje Aldo Tardozzi, a urednica je Jasmina Božinovska Živalj.

Produkcija: Interfilm

U videoteci multimedijske platforme HRTi dostupne su emitirane epizode druge sezone kao i cijela prva sezona humoristične serije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!