Mrtvozornica

02.08.2022.

16:18

Autor: HRT

Petak, 12. kolovoza na Drugom

Petak, 12. kolovoza na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

U petak 12. kolovoza na Drugom u 20:05, u sklopu Krimi-petka, u 20:05 ne propustite 10., i posljednju epizodu prve sezone kriminalističke serije Mrtvozornica. 

Dok Judith i Mick uživaju u festivalu latinoameričkih plesova koji su organizirali Paula Barranco i njezin mnogo mlađi muž Hispanoamerikanac Yordan, među mnoštvo dotetura Issabella Martinez i sruši se mrtva. Jane identificira Issabelu kao kubansku plesačicu koja je gostovala na festivalu. 

Petak, 12. kolovoza na Drugom

Petak, 12. kolovoza na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

Paula predloži da Issabellin brat Romario identificira tijelo, no on se zgraža pri samoj pomisli na obdukciju. Tu večer u klubu Jane upoznaje Mela, šarmantnog egipatskog liječnika, koji je uči plesati.

Jane je izvan sebe kad sazna da je Issabellino tijelo ukradeno iz mrtvačnice. Kad ga napokon nađu, trbuh joj je rasporen, a iz njega je izvađena droga.

Glavni osumnjičeni je Issabellin brat. Jane osjeća da je Mel sve više privlači. Je li uglađeni liječnik baš takav kakvim se predstavlja?

Uloge tumače Claire Goose, Matt Bardock, Grace Hogg-Robinson, Beatie Edney, Ivan Kaye, Oliver Gomm.

Autorica je Sally Abbott.

Iz produkcije BBC-ja seriju je odabrala Martina Rajšek.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!