Njemačka '89

20.06.2022.

15:09

Autor: HRT

Nedjelja, 3. srpnja na Drugom

Nedjelja, 3. srpnja na Drugom

Foto: Njemačka '89 / serija

U nedjelju, 3. srpnja na Drugom programu od 23:40 prikazujemo treću i četvrtu epizodu treće sezone špijunske serije Njemačka '89. 

3. epizoda: Martin se mora suočiti sa svojom prošlošću kada ga skupina potencijalnih terorista dovede na rub živaca. Lenora se suočava s Fuchsom i odlazi u Frankfurt s Grigoreom, rumunjskim agentom. Schweppenstette se privikava na bračni život s Beate. Nove je šefove zadivio znanjem o Istočnoj Njemačkoj.

Nedjelja, 3. srpnja na Drugomn

Nedjelja, 3. srpnja na Drugomn

Foto: Njemačka '89 / serija

4. epizoda: Kada se Martin probudi u Frankfurtu, nađe se usred priprema za veliki teroristički napad. Očajnički nastoji spriječiti detonaciju bombe te se susreće s tetom Lenorom. Fuchs i Dietrich žele zauvijek napustiti Istočnu Njemačku.

Autori su Anna Winger, Jörg Winger.

Uloge tumače Jonas Nay (Martin Rauch), Sonja Gerhardt (Annett Schneider), Maria Schrader (Lenora Rauch), Florence Kasumba (Rose Seithathi), Sylvester Groth (Walter Schweppenstette), Uwe Preuss (Markus Fuchs), Lavinia Wilson (Brigitte Winkelmann).

Redatelji Florian Cossen i Arne Feldhusen, odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!