Oblak u službi zakona

31.01.2023.

21:53

Autor: HRT

Nakon uspješnice Odmori se, zaslužio si, scenaristi Snježana i Goran Tribuson pripremili su nam novu poslasticu, obiteljsku humorističnu seriju - Oblak u službi zakona. Spoj je to obiteljske serije s laganim krimi zapletom, jer Nikola (Ozren Grabarić), glava obitelji Oblak, policijski je narednik. Idealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema. Ne propustite u ponedjeljak i utorak, 6. i 7. veljače u 21:15 na Prvom deveti i 10. nastavak serije.

Ponedjeljak i utorak, 6. i 7. veljače na Prvom

Ponedjeljak i utorak, 6. i 7. veljače na Prvom

Foto: Oblak u službi zakona / serija

U devetoj epizodi Jagoda nestrpljivo čeka da se Nikola sjeti važnog datuma - godišnjice braka. Nikola je nažalost zaokupljen kompliciranim slučajevima provala, uključujući i Gretinu mesnicu, pri kojima nije ništa ukradeno. Jagoda posumnja u Nikolinu vjernost, a gospođa Cmrk ne zna što da napravi s hrpom lažnih parfema koje je nabavila za prodaju...

Ponedjeljak i utorak, 6. i 7. veljače na Prvom

Ponedjeljak i utorak, 6. i 7. veljače na Prvom

Foto: Oblak u službi zakona / serija

Nikola, u desetom nastavku, istražuje slučaj prevare s lažnim brojilima. Za to vrijeme Jagoda pristane u Gretino ime špijunirati njezinog bivšeg muža koji se iznenada ponovno pojavio u Gretinoj mesnici i životu. Bruno spasi život nepoznatom čovjeku koji se srušio na ulici. Ispostavi se da je to njegov novi profesor iz hrvatskog kod kojeg mora polagati ispit...

U seriji glume Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Toma Medvešek, Borna Fadljević, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Željko Konigsknecht, Igor Mešin, Zoran Čubrilo, Dora Fišter.

Scenaristi su Snježana i Goran Tribuson, a redatelj je Dražen Žarković. Urednica je Jasmina Božinovska Živalj.

Produkcija: Ivan Maloča, INTERFILM za HRT 

Seriju Oblak u službi zakona emitiramo ponedjeljkom i utorkom na Prvom u 21:15, a nedjeljom na Trećem programu u kasno poslijepodnevnom terminu prilagođenu slijepim i slabovidnim osobama (uz audiodeskripciju odnosno narativni opis scena). U videoteci multimedijske platforme HRTi dostupne su emitirane epizode.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!