Od krvi i mesa

14.09.2023.

07:52

Autor: HRT

Ova originalna i hvaljena kriminalistička serija suvremena je priča o troje odraslih braće i sestara, a bavi se univerzalnim temama međuljudskih odnosa, povjerenja, odanosti i ljubavi u svjetlu događaja koji će dovesti do zločina i tragedije kao i onoga što slijedi nakon nje. Prvu epizodu serije Od krvi i mesa prikazujemo u ponedjeljak, 25. rujna na Drugom programu u 20:15. 

Galerija
Ponedjeljak, 25. rujna na Drugom  , Foto: Od krvi i mesa/serija
Ponedjeljak, 25. rujna na Drugom, Foto: Od krvi i mesa/serija

Ionako nesređeni životi Helen, Jakea i Natalie dodatno se zakompliciraju kad u život njihove majke, odnedavno udovice, uđe novi muškarac. Time je sve dovedeno u pitanje, obiteljska kuća, nasljedstvo i sretna sjećanja iz djetinjstva pa brat i sestre odluče saznati nešto više o njemu. A tu je i Mary, koja živi u susjedstvu već 40 godina.

Za nekoga tko nije član obitelji, Mary pokazuje preveliko zanimanje za njihovu obiteljsku dramu. Hoće li ih neriješeni sukobi iz prošlosti i komplicirani životi spriječiti da se ponovno zbliže?

Ponedjeljak, 25. rujna na Drugom

Ponedjeljak, 25. rujna na Drugom

Foto: Od krvi i mesa / serija

1. epizoda: Život odraslih sestara i brata okrene se naglavačke kad njihova majka, odnedavno udovica, obznani da se zaljubila u muškarca u čije motive oni odmah posumnjaju.

Ponedjeljak, 25. rujna na Drugom

Ponedjeljak, 25. rujna na Drugom

Foto: Od krvi i mesa / serija

U glavnim su ulogama Imelda Staunton, Francesca Annis, Stephen Rea, Russell Tovey.

Scenarij Sarah Williams, režija Louise Hooper.

Četverodijelnu seriju FLESH & BLOOD odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!