17:19 / 29.09.2021.

Autor: HRT

Ray Donovan

Četvrtak, 14. listopada na Drugom

Četvrtak, 14. listopada na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

U četvrtak, 14. listopada, na Drugom programu u 22:30 ne propustite drugi nastavak šeste sezone američke kriminalističke serije Ray Donovan. Glavni lik, Ray Donovan, čovjek je koji obavlja prljave poslove i čisti "nered" koji za sobom ostavljaju poznati. Rayu se obraćaju kad treba diskretno riješiti neugodne situacije u kojima su se našli, a koje bi mogle dovesti do skandala i ugroziti njihove karijere. No, Rayev stvarni problem su nevolje u vlastitoj obitelji.

Ma koliko želio da posljedice njegova skoka nestanu, Ray se i dalje mora baviti njima. Ljudi ispituju, a postoji i svjedok koji bi svojim iskazom mogao uzdrmati i Macov i Rayov svijet. Na drugoj strani države, Mickeyjev srčani udar u zatvoru prisiljava obitelj da se suoči s mogućnošću da im otac možda proživljava posljednje dane.

Četvrtak, 14. listopada na Drugom

Četvrtak, 14. listopada na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

U seriji autorice Ann Biderman glume Liev Schreiber (Ray Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Katherine Moennig (Lena Brona), Pooch Hall (Daryll), Graham Rogers (Smitty), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Devon Bagby (Conor Donovan), Susan Sarandon (Samantha Winslow), Jon Voight (Mickey Donovan)...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!