Ray Donovan

30.03.2023.

Zadnja izmjena 06:45

Autor: HRT

U sedmoj sezoni serije Ray Donovan, Ray (Liev Schreiber, u ulozi za koju je triput nominiran za Emmy i pet puta za Zlatni globus) nastoji biti čovjek kakvog njegova obitelj treba. S prikazivanjem spomenute sezone počinjemo u četvrtak, 30. ožujka, na HTV2 u kasnovečernjem terminu. 

Četvrtak, 30. ožujka na Drugom

Četvrtak, 30. ožujka na Drugom

Foto: Ray Donovan / 7. sezona serije

Dok protagnost uzbudljive priče napreduje u terapiji s dr. Amiotom (peterostruki dobitnik Emmyja i Zlatnoga globusa Alan Alda), pojavljuju se opasnosti iz prošlosti koje može riješiti samo stari Ray Donovan. Uz gradonačelnika New Yorka Eda Ferattija (Zach Grenier), njujorškog policajca koji ne odustaje od potrage za istinom te stare i nove klijente, Rayu je teško pronaći ravnotežu između rješavanja problema klijenata i rješavanja vlastitih problema.

A kada Ferattijeva korupcija dovede dio Mickeyjeve prošlosti (Jon Voight, u ulozi za koju je nominiran za Emmy i osvojio Zlatni globus) natrag u New York, Ray je prisiljen tražiti odgovore na davno zakopana pitanja.  

Galerija
Četvrtak, 30. ožujka na Drugom  , Foto: Ray Donovan/7. sezona serije
Četvrtak, 30. ožujka na Drugom    , Foto: Ray Donovan/7. sezona serije

Za to vrijeme Bunchy (Dash Mihok), nadajući se novomu početku, spava u Rayevu stanu i radi kao pomoćnik u ljekarni. Terryju (Eddie Marsan) nude novu, nekonvencionalnu priliku za iscjeljenje. Daryllu (Pooch Hall) je teško pronaći svoje mjesto u klanu Donovan. Bridget (Kerris Dorsey) i Smitty (Graham Rogers) suočavaju se sa stvarnošću bračnoga života.

Vjera. Nada. Ljubav. Sreća., naziv je prve epizode spomenute sezone, a koja slijedi 30. ožujka u 23 sata na Drugom programu HTV-a. U ovoj epizodi, kada se pojavi glava policajca, a Donovane povežu s ubojstvom, Ray otkriva da se sve na čemu je radio sa psihijatrom počinje raspadati. 

Četvrtak, 30. ožujka na Drugom

Četvrtak, 30. ožujka na Drugom

Foto: Ray Donovan / 7. sezona serije

U seriji autorice Ann Biderman glume Liev Schreiber (Ray Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Pooch Hall (Daryll), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Jon Voight (Mickey Donovan), Graham Rogers (Smitty), Zach Grenier (Ed Feratti). Seriju je odabrala Martina Rajšek.  

Četvrtak, 30. ožujka na Drugom

Četvrtak, 30. ožujka na Drugom

Foto: Ray Donovan / 7. sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!