08:16 / 12.10.2021.

Autor: HRT

Ray Donovan: Tko nekoć bijaše mrtav

Srijeda, 27. listopada na Drugom

Srijeda, 27. listopada na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

Osma epizoda šeste sezone američke kriminalističke serije Ray Donovan na rasporedu je u srijedu, 27. listopada, na Drugom programu u 22:45. Glavni lik, Ray Donovan, čovjek je koji obavlja prljave poslove i čisti "nered" koji za sobom ostavljaju poznati. Rayu se obraćaju kad treba diskretno riješiti neugodne situacije u kojima su se našli, a koje bi mogle dovesti do skandala i ugroziti njihove karijere. No, Rayev stvarni problem su nevolje u vlastitoj obitelji.

U ovoj epizodi Ray nastoji popraviti stvari sa Sam, ali ona ima svoje ideje o kontroli štete. Bunchy se vraća u New York s nestalom robom. Terry provodi noć s nekim iz svoje prošlosti. Bridget plaća zbog očevih postupaka.

Srijeda, 27. listopada na Drugom

Srijeda, 27. listopada na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

U seriji autorice Ann Biderman glume Liev Schreiber (Ray Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Katherine Moennig (Lena Brona), Pooch Hall (Daryll), Graham Rogers (Smitty), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Devon Bagby (Conor Donovan), Susan Sarandon (Samantha Winslow), Jon Voight (Mickey Donovan)...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!