15:36 / 01.05.2021.

Autor: HRT

Tko ubija u Brokenwoodu

Nedjelja, 16. svibnja  na Drugom

Nedjelja, 16. svibnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / serija

U nedjelju, 16. svibnja na Drugom programu u 10:30 pogledajte 1. epizodu kriminalističke serije Tko ubija u Brokenwoodu (BROKENWOOD MYSTERIES 2).

Nedjelja, 16. svibnja na Drugom

Nedjelja, 16. svibnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / serija

Brokenwood Cheetahs legendarna je mjesna ragbijaška momčad. Serijom od 50 poraza u nizu postavili su državni rekord. A kad su njihovog nesretnog trenera Arnieja Langstonea našli mrtvog - golog i zavezanog za stativu - bilo je i onih koji su u tom zlu vidjeli i neko dobro, ponadavši se da bi ragbijaši mogli opet početi pobjeđivati.

No višeg narednika Mikea Sherpherda zbunjuje još nekoliko pitanja. Zašto su Arnieju u grlo nagurali ženske gaćice? I što znače uredno izvezeni inicijali G. G.?

No nakon što se pojavi i drugo truplo, Mike i njegov tim nađu se na mukama. Je li to djelo serijskog ubojice ili samo zagonetna slučajnost?

U naslovnim su ulogama Neill Rea (inspektor Mike Shepherd), Fern Sutherland (detektivka Kristin Sims), Pana Hema-Taylor (Jared Morehu), Nic Sampson (Sam Breen), Christina Ionda (Gina Kadinsky).

Scenarist je Tim Balme, redatelj Mike Smith, a producent Chris Bailey.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!