Tko ubija u Brokenwoodu

21.11.2022.

09:57

Autor: HRT

Nedjelja, 4. prosinca na Drugom

Nedjelja, 4. prosinca na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / 7. sezona serije

U nedjelju, 4. prosinca, u sklopu Krimi matineje, u 10:55 na Drugom programu prikazujemo sedmu sezonu serije Tko ubija u Brokenwoodu. Radnja ove novozelandske kriminalističke serije odvija se u gradiću Brokenwoodu. Uz iskusnog detektiva nepogrešivog instinkta Mikea Shepherda (Neill Rea) i njegove suradnike, postoje još dva glavna lika: jedan su raznolik i prelijep novozelandski krajolik - rijeke, jezera, farme, vinogradi, plaže, zaljevi i šikare, a drugi je izvorna novozelandska country glazba.  

Nedjelja, 4. prosinca na Drugom

Nedjelja, 4. prosinca na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / 7. sezona serije

Kad četiri maskirana čovjeka pokušaju opljačkati brokenwoodsku banku, Mike i njegova ekipa moraju otkriti tko je od njih četvorice pucao i ubio direktora banke. Četvorica pljačkaša izgledaju identično u jednakoj odjeći i s jednakim maskama pa nema pouzdanog svjedoka koji bi ih prepoznao. Jedini pravi svjedok je mrtav.

Tako dugo dok se oni drže čvrsto zajedno, policija nikome ne može prišiti ubojstvo pa je pred Mikeovom ekipom težak zadatak - kako prekinuti zavjeru šutnje među pljačkašima. Sadržaj je to trećeg nastavka serije u kojoj glume Neill Rea (inspektor Mike Shepherd), Fern Sutherland (Kristin Sims), Jarod Rawiri (Chalmers), Christina Ionda (Gina Kadinsky) i drugi.

Seriju originalnog naslova BROKENWOOD MYSTERIES 7 odabrala je Martina Rajšek.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!