08:58 / 27.04.2021.

Autor: HRT

Umorstva u Midsomeru

Nedjelja, 9. svibnja na Drugom Umorstva u Midsomeru

Nedjelja, 9. svibnja na Drugom Umorstva u Midsomeru

Foto: Umorstva u Midsomeru / 7. sezona serije

U nedjelju 9. svibnja u 10:55 na Drugom slijedi šesti nastavak 7. sezone britanske kriminalističke serije Umorstva u Midsomeru u kojoj ništa nije onakvim kakvim se čini iza lijepo podšišanih živica simpatičnih ladanjskih kuća idiličnog ruralna Midsomera.

U 6. epizodi u vrijeme tradicionalnog festivala u Midsomer Parvi kapelan je živ spaljen. Mjesni veleposjednik Alan Clifford priređuje orgije u svom dvorcu i krije nevjerojatne tajne. Kad nađe svinjsku glavu na oltaru župne crkve, ljubavnik pokojnog kapelana velečasni Jim Hale također umre zapalivši se sâm od sebe.

Barnaby odbija vjerovati u glasine o čarobnjaštvu, a njegove se sumnje obistine kad se dokaže da je Haleova odjeća bila posuta fosforom. Iako je Barnaby vrlo blizu otkrivanja ubojice, Liz Francis pada kao treća žrtva koja je živa spaljena.

U popularnoj britanskoj kriminalističkoj seriji, čiju 7. sezonu repriziramo, glavni glumački ansambl čine John Nettles, Daniel Casey, John Hopkins, Jane Wymark i Laura Howard.

Nedjelja, 9. svibnja na Drugom

Nedjelja, 9. svibnja na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 7. sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!