12:58 / 09.06.2021.

Autor: HRT

Umorstva u Midsomeru: Zvijer u duši

Utorak 15. lipnja na Prvom

Utorak 15. lipnja na Prvom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 10. sezona serije

Drugu epizodu desete sezone britanske serije "Umorstva u Midsomeru" pogledajte u utorak 15. lipnja u 15 sati na Prvom.

Ubojstva, ucjene i otmice uobičajena su pojava u idiličnome Midsomeru. Iza živopisnih fasada i uređenih vrtova ništa nije onako kako se isprva čini, a to najbolje zna iskusni inspektor Barnaby koji uvijek bez milosti progoni krivce. Barnabyjev siguran, ali i intuitivan pristup, u potpunoj je suprotnosti onomu njegova pomoćnika.

2. epizoda: Zvijer u duši

Kada Faith Alexander stigne u Midsomer Deverell kako bi vidjela svoga davno izgubljenog ujaka Rexa, iznenađena je saznanjem da je Rex nestao nakon što je svima rekao da je ona poginula u avionskoj nesreći. Nakon toga Rexovo tijelo pronađu na brani, a njegovi se prijatelji pojave s oporukama: svaki tvrdi da je on nasljednik njegova blaga. Ali kakva istina leži iza Rexova života satkanog od prijevara i tko ga je želio mrtvog?

U seriji glume John Nettles (Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wynmark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard)...

Scenarist je David Hoskins, redatelj Renny Rye, a izvršni producent Brian True-May.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!