12:56 / 28.07.2021.

Autor: HRT

Vjetar u leđa

Petak, 6. kolovoza na Prvom

Petak, 6. kolovoza na Prvom

Foto: Vjetar u leđa / serija

U petak 6. kolovoza na Prvom programu u 14 sati prikazujemo 1. epizodu četvrte sezone serije Vjetar u leđa.

Radnja četvrte sezona smještena je između 1935.-1936. Max teškom mukom uzdržava četvero djece dok je Honey na liječenju u sanatoriju. Grace se sve više zbližava sa školskim učiteljem Jimom Flettom dok za to vrijeme istražuje novinarstvo. Jim je na kraju sezone čak i poljubi. Hub je oduševljen jer se Alice MacFarlane vratila u grad, no otkriva da je u Torontu ostala u drugom stanju. Fat se sprijateljuje sa Jimovim sinom Pritchardom. Toppy u procesu rastave otkriva da je ostale žene u gradu šikaniraju. Honey, koju sada glumi nova glumica, Laura Bruneau, ozdravila je i vraća se u New Bedford.

U prvoj epizodi Max i dječaci uzbuđeni su što je Honey dovoljno dobro da može primati posjetitelje te je planiraju posjetiti u sanatoriju u Gravenhurstu.

U seriji WIND AT MY BACK 4 glume Laura Bruneau, Shirley Douglas, Dan Lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg Dregger, Kathy Greenwood i drugi.

Odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!